Az ÉLBER Kft.

Szakembergárdánk, és megbízható beszállítói hálózatunk garantálja a magas színvonalú, megrendelőink minden igényét kielégítő egyedi tartályok és gépészeti rendszerek, rövid határidőre történő elkészítését. A fokozott mikrobiológiai és korrózióállósági követelményeknek megfelelően berendezéseink korszerű gyártástechnológiával, rozsdamentes acél alapanyagból készülnek főként az alábbi ágazatok számára:

  • Élelmiszeripar (TEJIPAR, CUKORIPAR, KONZERVIPAR, SZESZIPAR, BORIPAR, SÖRIPAR)
  • Gyógyszer­és vegyipar (AUTOKLÁVOZÁS, MOSÓSZER, FESTÉK, BIO ÜZEMANYAG)
  • Környezetvédelem;
  • Vízkezelés;
  • Szennyvíztisztítás.

A tartályok gyártására vonatkozóan az egész világon elfogadott minősítésekkel rendelkezünk. Minősítéseinknek és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően az élelmiszeripar, a vegipar, és a gyógyszeripar szigorú előírásainak megfelelő termékeket készítünk. Így a tároló tartályokon felül az alábbi berendezéseket is gyártjuk:

  • Tűz­ és robbanásveszélyes folyadéktárolókat
  • Veszélyes anyag tárolókat
  • Nyomástartó tartályokat

Az elmúlt 20 évben gyártóberendezéseinket a nyugat-­európai tapasztalatokat integrálva folyamatosan fejlesztettük. Tartályaink gyártása során a hegesztési varratok 90 %­-a automata hegesztő berendezésekkel készül. Gyártástechnológiai eszközeink kiválasztásakor is törekszünk a legmagasabb minőséget biztosító innovatív megoldásokra. A kézi technológiák szakszerű kivitelezését minősített hegesztőink biztosítják. A tartályokhoz szükséges számos kiegészítő készül forgácsoló műhelyünkben, ezzel is garantálva a lehető legrugalmasabb szakági megoldásokat az általunk képviselt magas minőségben.
A közúti szállítási méretektől, illetve a berendezés jellegétől függően a gyártás helyszíne a mára több mint 1700 négyzetméterre bővült üzemcsarnokunkban illetve külső helyszíneken történik. Tartályainkat a telepítés helyén is képesek vagyunk legyártani. A teljesség igénye nélkül jellemző termékeinkről a termékek menüpont alatt talál képeket. Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is megrendelőink körében tudhatjuk!


Az ÉLBER minőségpolitikája

Az ÉLBER Élelmiszeripari Berendezés Készítő Kft. vezetésének stratégiai céljai között kiemelkedő helyet foglal el az, hogy a cég termékei és szolgáltatásai a lehető legmagasabb színvonalon elégítsék ki a vevők igényeit mind a határidők, mind pedig a minőség vonatkozásában.

Az ÉLBER Kft. vezetése és dolgozói ezen célok tudatában végzik munkájukat, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségének egyre magasabb színvonalát rendszerszemléletű piacorientált működéssel biztosítsák, fenntartsák és fejlesszék.
A fenti célok elérése érdekében az ÉLBER KFT. a rendszer működtetésében résztvevők hathatós közreműködésével, olyan komplex minőségügyi rendszert dolgozott ki, amelyben tekintettel a hazai és nemzetközi elvárásokra, az összes minőségre ható tevékenysége megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek és biztosítja a cég termékeinek a vevő által elvárt, a vonatkozó szabványok és hatósági előírások által megkövetelt minőségét.

A rendszer megfelelő működtetése érdekében a cég minden alkalmazottja számára kötelező a saját munkakörében a Minőségügyi kézikönyvben, eljárási utasításokban, a szakmai-utasításokban leírtak betartása és betartatása. A minőségbiztosítási rendszer eszközei segítségével,­ belső auditok, vezetőségi felülvizsgálatok, helyesbítő, megelőző intézkedések, oktatások, statisztikai és pénzügyi-gazdasági elemző rendszerén keresztül, ­tervszerűen és folyamatosan biztosítja a rendszer gazdaságos működését.

A cégvezetés folytonosan törekszik a cég minőségpolitikájának következetes megvalósítására és a kitűzött vállalati célok elérésére

Az ügyvezetés megbízása alapján minőségügyi megbízott felügyeli a rendszer működését, azt folyamatosan ellenőrzi, felelős a minőségügyi rendszer működtetéséért, fenntartásáért, fejlesztéséért.

Az ügyvezetés biztosítja a rendszer működéséhez és a minőségpolitikai célok megvalósításához szükséges és elegendő feltételeket.